20 januari 2022

Kamperen is leuk

Kamperen is super leuk, je kan lekker buiten zijn de hele ijd. Je besteed geen uren voor de ronde spiegel thuis maar ziet jezelf ineens alleen bij de camping in een wilde staat in de ronde spiegel kijken. Het is heerlijk om een groter deel van de natuur te worden. Kamperen vereist rustige open ruimtes om gewaardeerd te worden. Daardoor worden de mogelijkheden voor onvergetelijke kampeerervaringen steeds kleiner. Wat is een betere reden om te gaan kamperen dan te genieten van het buitenleven en de schilderachtige wonderen van de natuur nu het nog kan? Met populaire buiten bestemmingen die tot een jaar van tevoren moeten worden gereserveerd, raakt het gevoel van het buitenleven verloren in de drukte. Meer en meer wordt het noodzakelijk om buiten het seizoen te kamperen of grote afstanden af ​​te leggen om rust of eenzaamheid te vinden. Heel jammer maar wel waard!

Ontsnappen

Er zijn veel geldige redenen om te ontsnappen aan de routines van het gewone leven, en kamperen vergemakkelijkt die ontsnapping voor velen van ons. We hebben allemaal af en toe behoefte aan een terugkeer naar de natuur, en we kunnen allemaal profiteren van een onderbreking van onze routines. De gedachte om onder een heldere hemel rond een kampvuur te zitten, naar de sterren te staren en naar de geluiden van de nacht te luisteren, kan ons lichaam versterken, onze geest kalmeren en onze geest herstellen. Kamperen geeft je het gevoel van jong zijn.

Jeugdig

Zoek je jeugd op en ga kamperen. En waar je ook vrede vindt, stop even en denk na over hoe gezegend je bent om te kunnen leven op deze prachtige planeet die we camping Aarde noemen. Vergeet niet om je liefde voor het buitenleven te delen met familie en vrienden en om wat respect voor de natuur door te geven aan toekomstige generaties. En laat zoals altijd geen sporen achter als je buiten kampeert.