29 november 2021
camping meivakantie

Even zomaar genieten

Soms moet je er gewoon even lekker tussenuit, even weg van het werk en genieten van je gezin. Met een camping meivakantie geniet je misschien van de eerste vakantie met de zon, je kinderen kunnen zich helemaal uitleven tijdens deze dagen. Je kunt kiezen op welke manier je wilt overnachten, kom je met je eigen kampeermiddel of maak je gebruik van een van de luxe bungalows van het park. Op de Leistert heb je verschillende mogelijkheden, zelfs luxe kamperen is een optie.

camping meivakantie

Altijd iets te doen op de camping

Wanneer je ook gaat naar de camping, met een camping meivakantie is er altijd wel wat te doen in het park. Wil je even tijd voor jezelf dan kunnen de kinderen met het animatieteam lekker meedoen, of wil je als het lekker weer is liever een duik nemen in het buitenzwembad? Iedere dag worden er wel leuke en spannende activiteiten georganiseerd voor de kinderen, maar lekker spelen in de indoor speeltuin is natuurlijk ook mogelijk. Zowel voor jonge als oudere kinderen is er altijd wel iets te doen.

Prachtige omgeving in Limburg

Met een camping meivakantie kun je natuurlijk ook de omgeving verkennen, er zijn voldoende leuke en interessante mogelijkheden voor jong en oud om te doen. Maak een wandeling in de prachtige omgeving, heb je daarna trek gekregen heb je in het park drie restaurants om lekker te gaan eten. Wil je gewoon even een snelle hap dan is dit ook mogelijk in de snackbar van het park. Overigens kun je in de supermarkt ook je dagelijkse boodschappen halen.