29 november 2021

Een andere haarstijl

Gebeurde dit ooit? Je haar stylist overtuigde je om een avontuur van een haarstijl te nemen en nu herken je jezelf nauwelijks in de spiegel? De nieuwe look moest zo cool zijn. Hieronder hebben we dan zes klassieke haarstijlen die je echt moet uitproberen in je leven en waar je uiterlijk telkens mee verandert (Bron: www.yesexpertsinhair.com).

Zes haarstijl klassiekers die je moet weten

  • De paardenstaart – jong en charmant

Hoewel niet zo technisch als de andere kapsels, de paardenstaart is nog steeds elke vrouws favoriete oplossing voor slechte haar dagen, het kan namelijk ook gestyled worden voor een glamoureuze blik in de avond.

  • De Bob – coole, elegante perfectie

De traditionele Bob is kin-lang en snijdt in botte lijnen met franjes. Bob kapsels passen bij elke haar kwaliteit en ze zien er prachtig uit in elke haarkleur. 

  • Pixie – korte voor expressieve stijl

Ook al is de Pixie super kort, het zachte getrapte kapsel ziet er nog vrouwelijk uit. Zachte natuurlijke golven maken het er bijzonder mooi uit zien.

  • De shag – een beetje ondeugend

In tegenstelling tot de andere kapsels is de shag gebaseerd op een getrapte kapsel, en het haar wordt nauw verbonden met de hoofdhuid. De stijl werkt kort tot aan de oorlellen of tot de schouder lengte.

  • Lang slank haar – een glanzend frame voor het gezicht

De lange slanke look heeft alle kenmerken van een haar klassieker. De stijl is veelzijdig en kan worden gestyled met of zonder franjes (pony), zijkant of midden afscheid, en kan ook worden vastgebonden in een gemakkelijke paardenstaart of knot als de gelegenheid zich voordoet.

  • Lang golvend haar – vrouwelijk, casual en cool

Zachte, terloops rollende golven zien er stijlvol en zeer vrouwelijk uit. Als je natuurlijk golvend haar hebt, moet je de diffuser gebruiken bij het föhnen van je haar. Wat meer is, dit kan gemakkelijk worden gestyled tot een slank lang haar.

Zoek je een kapper in de buurt van mechelen? Die kan deze haarstijlen zeker voor je knippen!